Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک کارشناس مذهبی با اشاره به ثواب بسیار زیاد خواندن سوره قدر در شب قدر، از خواندن دعای جوشن کبیر در روز نوزدهم ماه مبارک رمضان سخن گفت. سلمان محمدی کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: یکی از عبادت‌هایی که به انجام دادن آن در شب‌های قدر تأکید بسیاری شده، صلوات فرستادن است چرا که این ذکر باعث برآورده شدن حاجت‌ها و آمرزش گناهان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امام رضا (ع) درباره یکی از ویژگی‌های ذکر صلوات فرموده‌اند: هرکس توانایی نداشته باشد که کفاره گناهان خود را بدهد، پس باید بر محمد و آل او زیاد صلوات بفرستد، به‌درستی که صلوات گناهان را به تمام معنا از بین می‌برد.
محمدی تصریح کرد: یکی از اعمال مشترک شب‌های قدر، غسل کردن آن هم در هنگام غروب آفتاب است، همچنین به‌جای آوردن دو رکعت نماز به‌گونه‌ای که در هر رکعت بعد از حمد، هفت مرتبه سوره توحید و همچنین پس از نماز، 70 مرتبه«اَستَغفِرُاللهَ وَ أَتوبُ اِلَیه» گفته شود نیز از دیگر اعمال این شب‌ها است.
وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: در شب نوزدهم ماه رمضان که نخستین شب از شب‌های قدر محسوب می‌شود، به‌جای آوردن ذکرهای «اَستَغفِرُاللهَ وَ أَتوبُ اِلَیه» و «اللهُمَ العَن قَتَلَه امیرِالمؤمنینَ» هرکدام صد مرتبه از ثواب بسیاری برخوردار است.
این کارشناس مذهبی توضیح داد: همچنین خواندن این دعا نیز فضیلت بسیاری دارد و چنین تأکید شده که در این دعا به‌جای کلمه «کذا و کذا» حاجت خود را بیان کنند:
"اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِیمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ وَ فِیمَا تَفْرُقُ مِنَ الْأَمْرِ الْحَکِیمِ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ وَ فِی الْقَضَاءِ الَّذِی لا یُرَدُّ وَ لا یُبَدَّلُ أَنْ تَکْتُبَنِی مِنْ حُجَّاجِ بَیْتِکَ الْحَرَامِ الْمَبْرُورِ حَجُّهُمْ الْمَشْکُورِ سَعْیُهُمْ الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمْ الْمُکَفَّرِ عَنْهُمْ سَیِّئَاتُهُمْ وَ اجْعَلْ فِیمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ أَنْ تُطِیلَ عُمْرِی وَ تُوَسِّعَ عَلَیَّ فِی رِزْقِی وَ تَفْعَلَ بِی کَذَا وَ کَذَا "
وی یادآور شد: خواندن زیارت امام حسین (ع)، دعای جوشن کبیر، دعای افتتاح، سوره‌های روم، دخان و عنکبوت از جمله دعاهایی است که عزاداران شهادت امام علی (ع) می‌توانند در شب نوزدهم ماه رمضان آن‌ها را بخوانند.
محمدی افزود: با توجه به فضیلت بسیار زیاد سوره مبارکه قدر، در روایت‌ها به این موضوع اشاره شده که خواندن این سوره از قرآن کریم در این شب به تعداد 1000 مرتبه ثواب و ارزش بسیار زیادی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در ساعت های پایانی شب نوزدهم ماه مبارک رمضان افرادی که به عبادت مشغول هستند، قرآن کریم را مقابل خود باز می‌کنند و سپس این کتاب مقدس را به سر می‌گذارند و خداوند را 10 مرتبه به نام جلاله خودش و سپس 10 مرتبه به نام هریک از معصومان (ع) قسم می‌دهند و در این لحظه‌های ناب و معنوی از خداوند می‌خواهند که گناهان آن‌ها را بیامرزد و این افراد را مورد بخشش و آمرزش خود قرار دهد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۶۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج

اسعد فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تبریک فرارسیدن میلاد خجسته حضرت معصومه (س) و روز دختر گفت: نقش آفرینی و حضور دختران و زنان این سرزمین در طول دوران انقلاب اسلامی با سرلوحه قراردادن ویژگی‌های یک زن مسلمان ایرانی و کمک در توسعه کشور و استان بسیار چشمگیر بوده است.

وی ادامه داد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف علمی و دانشگاهی، فرهنگی و هنری، سیاسی و اقتصادی، ورزشی و اجتماعی نشان از توجه جدی نظام اسلامی به جایگاه واقعی زن در جامعه اسلامی است.

فرهادی تصریح کرد: در بخش فرهنگ و هنر هم امروز بانوان هنرمند در رشته‌های مختلف هنری حضوری جدی و بسیار پر اهمیتی را دارند که خلق آثار شایان توجه هنری مؤید همین امر است.

فرهادی در ادامه به نمایشگاه سیاه قلم بانوان هنرجوی حوزه هنری اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه حاصل یک سال فعالیت ۲۵ بانوی هنرجو است که زیر نظر مدرس دوره خانم فرنوش درخشانی از ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یک هفته آثار خود را در معرض نمایش علاقه مندان قرار می‌دهند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان ادامه داد: در این نمایشگاه که نخستین نمایشگاه تخصصی این هنر در استان محسوب می‌شود ۴۶ اثر هنرجویان تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ آماده بازدید علاقه مندان است.

بانو فرنوش درخشانی مدرس کلاس‌های سیاه قلم حوزه هنری دانش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات بیش از یک دهه است که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و سیاه قلم از مبتدی تا حرفه‌ای در آموزشگاه‌های هنری و مدارس سنندج مشغول به آموزش هستند که حاصل آن تربیت صدها هنرجوی توانمند در این زمینه است.

برگزاری چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی و حضور در برنامه‌های مختلف هنری بخشی از موفقیت‌های این بانوی هنرمند محسوب می‌شود.

کلاس‌های آموزشی این هنرمند همه روزه در محل حوزه هنری استان کردستان دایر است.

کد خبر 6096981

دیگر خبرها

  • حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • اینزاگی ساسولو را به بقا امیدوار کرد
  • حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • گوشه‌هایی از مراسم پرفیض دعای ندبه در امامزاده بهلول (ع) خوی + تصاویر
  • ۳۱۳۰ نفر از یزد به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • زمزمه دعای کمیل در روستای لیلی یادگار + فیلم